αρχική σελίδα
Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
02/06/2008
ΠΗΓΗ:ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

     Με την ευκαιρία της ανανέωσης της ιστοσελίδας μας, ανανεώνουμε και τη δέσμευσή μας απέναντί σας ότι το Επιμελητήριο Μεσσηνίας δεν πρέπει και δεν θα μείνει θεατής των καταστάσεων αλλά θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα του επιχειρηματικού κόσμου και θα πασχίζει για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με συνεχείς παρεμβάσεις.

     Τα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες της Μεσσηνίας είναι πολλά και δύσκολα και με όλες μας τις δυνάμεις προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην επίλυσή τους: στην διεκδίκηση των υποδομών που δικαιούμεθα, στην επούλωση της ανοικτής πληγής του παραεμπορίου, στην προώθηση των μεσσηνιακών προϊόντων στις διεθνείς αγορές, στη μείωση των λειτουργικών δαπανών των επιχειρήσεων μελών μας με ποικίλες προτάσεις και άλλα πολλά.

     Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα θα σας ενημερώνουμε για  όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, θα σας γνωρίζουμε τις ενέργειες και τον προβληματισμό μας για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και μας ταλανίζουν καθημερινά. Θα είναι ένα παράθυρο που θα παραμένει συνεχώς ανοικτό μεταξύ μας και θα μας φέρνει πιο κοντά. 


 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια