αρχική σελίδα
Τρίτη, 24 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
10/02/2010
ΠΗΓΗ:ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Με πνεύμα εξωστρέφειας και σκοπό την προστασία της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, του  εμπορίου, του τουρισμού, των μεταφορών και την προβολή της Μεσσηνίας και των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων στην Ελλάδα και στον κόσμο, το Επιμελητήριο οργανώνει πολυάριθμες εκδηλώσεις και συμμετέχει σε δεκάδες Εκθέσεις και Συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό κάθε χρόνο.
 
Εκτιμώντας ότι η εκπαίδευση αποτελεί βασικό συντελεστή οικονομικής ανάπτυξης και προόδου, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας οργανώνει και υλοποιεί ένα πλήρες Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κατάρτισης με επίκαιρη θεματολογία για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων μελών του. Για τον ίδιο σκοπό αλλά και τη διευκόλυνση των ίδιων αναπτυξιακών στόχων,το Επιμελητήριο έχει επίσης υλοποιήσει ή υλοποιεί ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα.
 
Ιδιαίτερα ευαίσθητο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις μέλη του, τις υπερασπίζεται καθημερινά σε εθνικό επίπεδο και, μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων συνεργασιών και προτάσεων, φιλοδοξεί να μειώσει τις αποστάσεις και να τους ανοίξει ένα παράθυρο στη Μεσόγειο…  

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια