αρχική σελίδα
Τρίτη, 24 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

”Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΑ” με την Olympic Air
29/04/2010
ΠΗΓΗ:ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Επιστολή Προέδρου Επιμελητηρίου Μεσσηνίας προς τον Πρόεδρο Olympic Air & Πρόεδρο Marfin Investment Group

 

Αγαπητέ κύριε Βγενόπουλε,

Σας εκφράζω την χαρά και την ικανοποίηση όλων μας για την άμεση απάντηση και κινητοποίηση των αρμόδιων συνεργατών σας σε συνέχεια του αιτήματός μας για χρήση ελληνικού αντί ιταλικού ελαιολάδου στις πτήσεις της Olympic Air.

Οφείλω να ομολογήσω ότι ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η δική σας πολύ ανθρώπινη προσωπική παρέμβαση στο θέμα, κάτι που σας τιμά σαν άνθρωπο και σαν επιχειρηματία. Είμαστε πλέον βέβαιοι ότι το τόσο επιτυχημένο σύνθημα της Olympic Air «Η Ελλάδα Ψηλά», το εννοείτε πραγματικά και είναι συνώνυμο της επιθυμία σας για προβολή των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στον επισκέπτη και δημιουργία μιας εικόνας της Χώρας μας φιλόξενης και αυθεντικής από την πρώτη στιγμή.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, που έστρεψε την προσοχή σας στην πολύπαθη περιοχή μας -τη Μεσσηνία- και με την ιδιότητα σας ως Πρόεδρος της MIG, επιτρέψτε μου να σας υποβάλλω μια πρόταση: τη δημιουργία “Θερμοκοιτίδας Καινοτομίας” σε ιδιόκτητο τριώροφο κτήριο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, που βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας. Είναι μια πρόταση η οποία αξίζει να υποστηριχθεί επ’ ωφελεία της επιχειρηματικότητας στην ευρύτερη περιοχή και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα.

Με την ελπίδα ότι δεν θα αποστρέψετε το βλέμμα σας από τη Μεσσηνία, είμαι στη διάθεσή σας για μια πληρέστερη σχετική ενημέρωση.Με ιδιαίτερη εκτίμηση και θερμούς χαιρετισμούς,


Γιώργος Καραμπάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια