αρχική σελίδα
Τρίτη, 24 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Έκθεση Παραδοσιακών Τυποποιημένων Προϊόντων Μεσσηνίας στο Αττικό Μετρό του Συντάγματος
02/09/2010
ΠΗΓΗ:ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας προς Τυποποιητικές Επιχειρήσεις Ν. Μεσσηνίας.

 

Αγαπητά Μέλη,

Σε συνέχεια της πρώτης επιτυχημένης παρουσίας των τυποποιημένων προϊόντων της Μεσσηνίας στο τριήμερο Παζάρι που πραγματοποιήσαμε τον περασμένο Οκτώβριο στο Σύνταγμα, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά Έκθεση Παραδοσιακών Τυποποιημένων Προϊόντων Μεσσηνίας στο Αττικό Μετρό (πλατεία Συντάγματος) στην Αθήνα από 11 έως και 16 Οκτωβρίου 2010.

Με την παρούσα επιστολή σας καλούμε να συμμετέχετε προβάλλοντας τα παραδοσιακά τυποποιημένα προϊόντας σας στο τραπέζι που θα σας διαθέσουμε στο χώρο του Αττικό Μετρό και στο οποίο μπορείτε να δειγματίζετε και να πουλάτε.

Η επιλογή του Αττικό Μετρό στην πλατεία Συντάγματος -όπως και πέρυσι- έγινε λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας, πάνω από 30.000 επισκέπτες ημερησίως, ενώ το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης θα είναι από 10.00π.μ. έως 10.00μ.μ..

Το επιπλέον κόστος της διοργάνωσης, που έχει αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με το 2009, θα καλυφθεί από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας (ενοίκιο χώρου, φωτισμός, καθαριότητα, φύλαξη, εικαστικές παρεμβάσεις, μεταφορική εταιρεία Αθηνών, εκτυπώσεις, κ.α.), ενώ εσείς θα συμμετέχετε καταβάλλοντας το ίδιο συμβολικό ποσό με πέρυσι, ήτοι 130 ευρώ (+ χαρτόσημο 2,4%) ανά ημέρα.

Επίσης, σε συνεργασία με μεταφορική εταιρεία της Καλαμάτας εξασφαλίσαμε τιμή μεταφοράς παλέτας 30 ευρώ (κόστος μεταφοράς Καλαμάτα-Αθήνα). Εν συνεχεία το κόστος μεταφοράς των προϊόντων σας από την αποθήκη των Αθηνών στο Αττικό Μετρό θα βαρύνει αποκλειστικά το Επιμελητήριο. Η μεταφορά θα γίνεται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, αφού προηγουμένως και μέχρι τις 14.00 έχετε ενημερώσει τους διοργανωτές (Επιμελητήριο Μεσσηνίας) για τον ακριβή αριθμό των κιβωτίων που χρειάζεστε για την επόμενη ημέρα.

Παράλληλα με την Έκθεση θα διοργανώσουμε:

(α) Panel Λιανεμπόρων για τα προϊόντα ελαιόλαδο, ελιές, κρασί που θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ακαδημίας 18) στις 12/10/2010 και ώρα 11.00 π.μ., όπου θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με διανομείς και τα μεγάλα Σούπερ Μάρκετ, αλλά και να πληροφορηθείτε για τις σημερινές συνθήκες που επικρατούν στην εσωτερική αγορά αλλά και τρόπους πρόσβασης στα δίκτυα λιανικής.

(β) AD HOC - Ποιοτική και Ποσοτική Έρευνα μέσω ερωτηματολογίου, που θα πραγματοποιηθεί καθ’ όλη της διάρκεια της Έκθεσης, με ατομικές και ομαδικές συνεντεύξεις, προκειμένου να διαφανεί η ελκυστικότητα των παραδοσιακών προϊόντων, η ανταγωνιστική τους θέση, τα χαρακτηριστικά των καταναλωτών και τις συμπεριφορές των διανομέων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γιώργο Κυριακόπουλο, κα. Ασπασία Σπύρη στα τηλ. 27210 62200, 62222, το αργότερο μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2010.

Ελπίζοντας ότι θα σας έχουμε κοντά μας στο πλαίσιο της καμπάνιας για την ενδυνάμωση της Μεσσηνιακής Αγοράς, σας ευχαριστούμε.Με εκτίμηση,


Γεώργιος Καραμπάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια