αρχική σελίδα
Τρίτη, 17 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΘΕΣΕΙΣ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ματαίωση Εκδήλωσης στο σταθμό ΜΕΤΡΟ “ΣΥΝΤΑΓΜΑ” για το διάστημα 10-12 Οκτωβρίου 2011
30/09/2011
ΠΗΓΗ:ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας προς την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.

 

Αγαπητή κυρία Γκαράνη,

Με λύπη μας, είμαστε υποχρεωμένοι να σας γνωρίσουμε ότι –κατ’ ανάγκην- ματαιώνουμε την προγραμματισμένη για το διάστημα 10 έως και 12 Οκτωβρίου 2011 έκθεση-πώληση Μεσσηνιακών Παραδοσιακών Τυποποιημένων Προϊόντων στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα.

Όπως, γνωρίζετε, στόχος της έκθεσης, όπως και όλων των ανάλογων εκθέσεων, που πραγματοποιούνται στην ίδια αίθουσα, είναι η αξιοποίηση της ευκαιρίας της συγκέντρωσης του πλήθους, που χρησιμοποιεί το ΜΕΤΡΟ και το συγκεκριμένο σταθμό, για να προβληθούν και να διαδοθούν τα προϊόντα.

Όμως, η εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου στόχου καθίσταται πλέον αδύνατη καθώς:

  • Δεν είμαστε ακόμη και σήμερα (ένα 10ήμερο πριν την εκδήλωση) σε θέση να γνωρίζουμε, αν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες το ΜΕΤΡΟ θα λειτουργεί ή θα υπάρχει απεργία και ποιας διάρκειας, δεδομένου, ότι οι απεργιακές κινητοποιήσεις δεν εξαγγέλλονται αρκετά νωρίς, σε σχέση με τις ανάγκες προετοιμασίας μιας τέτοιας εκδήλωσης.
  • Οι διάφορες κινητοποιήσεις στην περιοχή του Συντάγματος δεν δημιουργούν κλίμα ασφάλειας και χαλάρωσης, που να επιτρέπει την επιτυχία της εκδήλωσης.
  • Η προετοιμασία της εκδήλωσης και κυρίως η μεταφορά προσώπων και εμπορευμάτων προϋποθέτει δαπάνες, τις οποίες δεν επιθυμούμε να αναλάβουν τα μέλη μας, εάν δεν υπάρχει βεβαιότητα, ότι η ροή των επιβατών-επισκεπτών στο σταθμό θα είναι ανεμπόδιστη.


Κατόπιν των ανωτέρω, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη μέχρι σήμερα επιτυχημένη συνεργασία και να σας διαβεβαιώσουμε, ότι μόλις οι συνθήκες, που επιβάλλουν τη ματαίωση της προγραμματισμένης έκθεσης, εκλείψουν, θα σπεύσουμε να την επαναλάβουμε σε χρόνο, που θα συμφωνηθεί από κοινού.

Με εκτίμηση,


Γεώργιος Καραμπάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια