αρχική σελίδα
Τρίτη, 17 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΘΕΣΕΙΣ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Θέση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για τη σχεδιαζόμενη από το Δήμο Καλαμάτας ανάπλαση του χερσαίου χώρου του προλιμένα Καλαμάτας
03/01/2013
ΠΗΓΗ:Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Το Επιμελητήριο μας, υποστήριζε από της ιδρύσεως του και συνεχίζει να υποστηρίζει την Αξιοποίηση του Λιμένα της Καλαμάτας, ως διεθνούς Λιμένα για συνδυασμένες μεταφορές.

Επίσης προτεραιότητα μας θα είναι η ανάπτυξη της κρουαζιέρας, που σε συνδυασμό με το Αεροδρόμιο, προσφέρεται να γίνει το ΛΙΜΑΝΙ HOME PORTING, δηλαδή επιβίβαση και αποβίβαση επιβατών κρουαζιέρας με σημαντικά οφέλη για την τοπική οικονομία.

Πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ενδιαφέρον από επενδυτές για την δρομολόγηση πλοίου από Καλαμάτα-Κρήτη και να αναδείξουμε το ΛΙΜΑΝΙ της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ως νότια πύλη της Ελλάδος στη Μεσόγειο.

Στηρίζουμε την εκπόνηση του MASTER PLAN του Λιμανιού, το οποίο είχε την συναίνεση όλων των φορέων και επιμένουμε σταθερά στην εφαρμογή του.

Η αναπτυξιακή αυτή κατεύθυνση για το Λιμάνι και ο χαρακτηρισμός του ως «ΛΙΜΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ», με ότι αυτό συνεπάγεται, ήταν ο λόγος της τοποθέτησης του εκπροσώπου μας στο Λιμενικό Ταμείο κατά της προτεινόμενης από το Δήμο ανάπλασης, η μελέτη της οποίας -σημειωτέον- προηγείται χρονικά του MASTER PLAN.

Η δική μας πρόταση είναι, η όποια παρέμβαση του Δήμου Καλαμάτας στο Λιμάνι να εφαρμόζει και να τηρεί τα πορίσματα του MASTER PLAN.

Γραφείο Τύπου

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια