αρχική σελίδα
Τρίτη, 17 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΘΕΣΕΙΣ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Προβολή ελληνικού ελαιολάδου επ’ ευκαιρία των εγκαινίων του Μουσείου Ακρόπολης
05/05/2009
ΠΗΓΗ:ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου Μεσσηνίας προς τον Υπουργό Πολιτισμού με θέμα: «Προβολή ελληνικού ελαιολάδου επ’ ευκαιρία των εγκαινίων του Μουσείου Ακρόπολης»

 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή, έχω την τιμή να σας προτείνω και να ζητήσω τη συμβολή σας για την προβολή του σημαντικότερου εθνικού μας προϊόντος, του ελαιολάδου, με την ευκαιρία των εγκαινίων του Μουσείου της Ακρόπολης.

Συγκεκριμένα, προτείνουμε να τοποθετηθούν στο τραπέζι των προγραμματισμένων επίσημων γευμάτων/δείπνων για προσωπικότητες και δημοσιογράφους που θα παραστούν στο σημαντικό αυτό πολιτιστικό γεγονός για την χώρα μας, τα δύο ελαιόλαδα που ανεδείχθησαν νικητές στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Τυποποιημένου extra Παρθένου Ελαιολάδου 2009, ο οποίος διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Γεν. Γραμματεία Καταναλωτή του ΥΠΑΝ και τον Πολιτιστικό Οργανισμό «Οι Δρόμοι της Ελιάς».

Στον Διαγωνισμό, ο οποίος πραγματοποιείται με σκοπό να συμβάλλει στην προάσπιση της ποιότητας του ελληνικού ελαιολάδου και διεξήχθη με απόλυτα αδιάβλητο και αξιοκρατικό τρόπο από το διεθνώς αναγνωρισμένο Εργαστήριο Ελαιολάδου του Υπ. Ανάπτυξης, υπό την εποπτεία του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου, τα πρώτα βραβεία απέκτησαν τα εξής εκλεκτά ελληνικά ελαιόλαδα:

AGROVIM Α.Ε. (Μεσσηνία): 1ο βραβείο ισχυρής έντασης φρουτώδους
ΕΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ (Κρήτη): 1ο βραβείο μεσαίας έντασης φρουτώδους

Το αίτημά μας εντάσσεται στην προσπάθεια προβολής του ελληνικού ελαιολάδου και της ελληνικής κουζίνας και γαστρονομίας γενικότερα σε ένα ολοένα πιο ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον επ’ ευκαιρία της επίσκεψης στη χώρα μας προσωπικοτήτων της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής απ’ όλο τον κόσμο.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για το προϊόν μας αυτό, το οποίο συνδέεται άμεσα με τον ελληνικό πολιτισμό και την ελαιοπαραγωγική Ελλάδα, την γοητευτική Ελλάδα της Ελιάς, είμαστε βέβαιοι για μια θετική απάντηση εκ μέρους σας η οποία θα ενισχύσει σημαντικά αυτή την προσπάθεια.Με θερμούς χαιρετισμούς και εκτίμηση,


Γιώργος Καραμπάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας
Εκτελεστικός Δ/ντής Πολιτιστικού Οργανισμού «Δρόμοι της Ελιάς»
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Επιστολή

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια