αρχική σελίδα
Τρίτη, 17 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΘΕΣΕΙΣ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Κοινοτική Δράση ΚΑΛΥΨΩ για την προώθηση του κοινωνικού τουρισμού
25/11/2009
ΠΗΓΗ:ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου Μεσσηνίας προς τον Ε.Ο.Τ. (Δ/ντρια Διεύθυνσης Μελετών και Επενδύσεων) με θέμα: Κοινοτική Δράση ΚΑΛΥΨΩ για την προώθηση του κοινωνικού τουρισμού

 

Αγαπητή κυρία Μάρακα,

Με τη λήξη του 2009, πρώτου έτους εφαρμογής της προπαρασκευαστικής δράσης για τον Κοινωνικό Τουρισμό στην Ευρώπη, με την επωνυμία ‘ΚΑΛΥΨΩ’, από την οποία, εξ όσων γνωρίζουμε επωφελείται ήδη η Ισπανία, προσελκύοντας μάλιστα κοινωνικούς τουρίστες και από τη Χώρα μας, θα ήταν σκόπιμο να υπάρξει έγκαιρη προετοιμασία, ώστε και η Χώρα μας να μπορεί να συμμετάσχει και να ωφεληθεί κατά τα επόμενα δύο χρόνια εφαρμογής της δράσης αυτής.

Το δικό μας ενδιαφέρον εστιάζεται στη δυνατότητα της Μεσσηνίας να προσελκύσει πρόσθετη τουριστική ζήτηση των κοινωνικών ομάδων, που καλύπτονται από το ‘ΚΑΛΥΨΩ’, και μάλιστα κατά τη χαμηλή περίοδο. Είναι αυτονόητο, ότι, για το σκοπό αυτό, θα είμαστε διατεθειμένοι να εξετάσουμε οποιαδήποτε πρόταση του ΕΟΤ, που κινείται προς τη κατεύθυνση της αξιοποίησης του ‘ΚΑΛΥΨΩ’, εάν και εφόσον αυτή συνεπάγεται και τη δική μας συμβολή.

Θα παρακαλούσαμε, λοιπόν, να μας ενημερώσετε κατά πόσον υπάρχει εκ μέρους σας προετοιμασία και πρόθεση αξιοποίησης της δράσης ‘ΚΑΛΥΨΩ’ κατά τα επόμενα δύο χρόνια και με ποιες επί μέρους δραστηριότητες ή προγράμματα.


Με εκτίμηση,


Γιώργος Καραμπάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια