αρχική σελίδα
Παρασκευή, 20 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΘΕΣΕΙΣ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Βράβευση του ξενοδοχείου “The Romanos, a Luxury Collection Resort” της Costa Navarino με το πρώτο βραβείο των Condé Nast Traveler Readers Awards.
05/09/2011
ΠΗΓΗ:ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας προς τον Πρόεδρο & Δ/νων Σύμβουλο ΤΕΜΕΣ ΑΕ κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο.

 

Αγαπητέ Αχιλλέα,

Με πολλή χαρά πληροφορήθηκα από τον ειδικευμένο τουριστικό Τύπο την βράβευση του ξενοδοχείου “The Romanos, a Luxury Collection Resort” της Costa Navarino με το πρώτο βραβείο των Conde Nast Traveler Readers Awards.

Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό, ότι για πρώτη φορά ελληνικό ξενοδοχείο βραβεύεται από το συγκεκριμένο έγκυρο θεσμό με το πρώτο βραβείο και κυρίως ότι το εν λόγω ξενοδοχείο βρίσκεται στη Μεσσηνία!! Θεωρώ επίσης εξαιρετικά εύστοχη την αναφορά σου, κατά τη βράβευση στο Λονδίνο, στην πολιτιστική κληρονομιά, το φυσικό περιβάλλον, τις παραδόσεις και τη γαστρονομία της Μεσσηνίας.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος, ότι αυτή η βράβευση, όπως και η όλη θετική προβολή και δημοσιότητα γύρω από τη λειτουργία της Costa Navarino, θα συμβάλει στην ανάδειξη και προβολή ολόκληρης της Μεσσηνίας, ως ποιοτικού τουριστικού προορισμού, γεγονός, που σταδιακά θα ωφελεί όλο και περισσότερο το σύνολο όχι μόνο των τουριστικών και συμπληρωματικών αυτών επιχειρήσεων, αλλά το σύνολο της Τοπικής μας Οικονομίας. Το Επιμελητήριό μας, όπως ήδη γνωρίζεις, εργάζεται με σχέδιο και συνέπεια προς την κατεύθυνση αυτή, έχοντας δρομολογήσει και υλοποιήσει σειρά συνδυασμένων δράσεων για τον Τουρισμό της Μεσσηνίας.

Σε συγχαίρω θερμά για όσα μέχρι σήμερα έχει πετύχει η ΤΕΜΕΣ ΑΕ και είμαι βέβαιος ότι και στο μέλλον, με την επιχειρηματική και κοινωνική παρουσία της, θα προσφέρει πολλά στην περιοχή μας και τους κατοίκους της.

Με εκτίμηση,


Γιώργος Καραμπάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια