αρχική σελίδα
Παρασκευή, 20 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επείγουσα ανακοίνωση παράτασης προθεσμίας υποβολής στοιχείων μελών, για την έκδοση οδηγού εξαγωγών, υπηρεσιών και επενδυτικών ευκαιριών του A.E.E.
24/02/2014
ΠΗΓΗ:Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο

ΘΕΜΑ: «ΟΔΗΓΟΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ»
 
Αξιότιμα Μέλη,
 
Παρά τις επανειλημμένες ειδοποιήσεις μας σχετικά με την προσεχή λήξη της προθεσμίας υποβολής των επικαιροποιημένων στοιχείων της επιχείρησής σας, προκειμένου να περιληφθούν στον υπό έκδοση Οδηγό Εξαγωγών, Υπηρεσιών και Επενδυτικών Ευκαιριών, που επιμελείται το Άραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, παρατηρήσαμε ότι αρκετοί εξ υμών δεν έχετε αποστείλει ακόμη τα απαιτούμενα στοιχεία.
 
Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να παρατείνουμε για τελευταία φορά την ημερομηνία υποβολής των στοιχείων σας στο Επιμελητήριο,  μέχρι την Πέμπτη,  27η Φεβρουαρίου 2014, άλλως θα υποχρεωθούμε να καταχωρήσουμε τα στοιχεία της επιχείρησής σας όπως προκύπτουν από το αρχείο μελών μας και σας γνωρίζουμε ότι στην περίπτωση που έχει επέλθει οποιαδήποτε αλλαγή, η οποία δεν έχει γνωστοποιηθεί στο Επιμελητήριο, δεν θα φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για την μη ορθή ή ελλιπή καταχώρηση των στοιχείων της επιχειρήσεώς σας στον ανωτέρω Οδηγό.   
 
Παρακαλούμε θερμά να τηρήσετε την ανωτέρω προθεσμία αποστολής των στοιχείων σας, διότι δεν είναι δυνατή η εκ νέου παράταση αυτής, επειδή ο Οδηγός θα κυκλοφορήσει την 31η Μαρτίου 2014.
 
Σας υπενθυμίζουμε ότι η απλή καταχώρηση στον Οδηγό είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα μέλη του Α.Ε.Ε. και θα διανεμηθεί, επίσης, ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις Αραβικές Χώρες μέσω των Ενώσεων και των τοπικών Επιμελητηρίων.   Επίσης αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για την προβολή της επιχείρησής σας στον Αραβικό Κόσμο και θα έχει τεράστια απήχηση .    Για τον λόγο αυτό σας καλούμε και πάλι να εκμεταλλευθείτε την μεγάλη αυτή ευκαιρία που σας προσφέρει το Άραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο.
 
Σημείωση:  Συνημμένα  για δική σας διευκόλυνση και ενημέρωση, σας διαβιβάζουμε εκ νέου τις φόρμες που θα πρέπει, ανάλογα με το είδος της επιχείρησής σας,   να συμπληρώσετε την αντίστοιχη,  καθώς επίσης σας διαβιβάζουμε συνημμένο το σχετικό έντυπο καταχώρησης,  σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για επιπλέον προβολή της επιχείρησής σας.
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς,  
 
Rashad Mabger
Γενικός Γραμματέας

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Καταχωρήσεις στον Οδηγό
Exports & Services Promotional Form
Investment Opportunity Form

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια