αρχική σελίδα
Τρίτη, 24 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Imprint Analytics GmbH - ισοτοπικές αναλύσεις Ελαιολάδου
24/02/2014
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

Προς
Τυποποιητές ελαιολάδου Νομού Μεσσηνίας
 
Αγαπητά μέλη,
 
Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία αναλύσεων Imprint Analytics GmbH η οποία ειδικεύεται στις ισοτοπικές αναλύσεις, που  αποτελούν βασικό εργαλείο πιστοποίησης της γεωγραφικής προέλευσης και της αυθεντικότητας του ελαιολάδου, βάσει Ευρωπαϊκών οδηγιών ενδιαφέρεται να κατασκευάσει μια βάση δεδομένων των ελληνικών ελαιολάδων (ΠΟΠ και ΠΓΕ) ώστε στο μέλλον να είναι δυνατή η προώθηση της μοναδικότητάς τους και η διασφάλιση της προστιθέμενης αξίας τους.

Στα πλαίσια της παραπάνω πρωτοβουλίας, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν τις ισοτοπικές αναλύσεις καθώς και όλη την αναλυτική προετοιμασία των δειγμάτων ελαιολάδου.
Από τις παραγωγές περιοχές/επιχειρήσεις ζητείται μόνο η αποστολή ενός δείγματος του πιστοποιημένου προϊόντος (ελαιόλαδο), ώστε να διασφαλίζεται η αυθεντικότητά του.
Βασική προϋπόθεση επιτυχίας του συγκεκριμένου εγχειρήματος είναι η μέγιστη δυνατή συμμετοχή από τις ελαιοπαραγωγές περιοχές.

Παρακαλούνται όσοι από εσάς επιθυμούν να συνεργαστούν με την εταιρία Imprint Analytics να επικοινωνήσουν με τον κ. Ψωμιάδη Δαυίδ, τηλ. 004366475067349, email: psomiadis@imprint-analytics.at, www.imprint-analytics.at

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια