αρχική σελίδα
Κυριακή, 22 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Τουριστικών Επιχειρήσεων || Υγειονομικά πρωτοκολλά λειτουργίας & πιστοποίηση HEALTH FIRST || από την Περιφέρεια Πελοποννήσου 19.06.2020 και ώρα 22.00
19/06/2020
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

Σε συνέχεια της ενημέρωσής σας, σας γνωρίζουμε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεκινά Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για τις τουριστικές επιχειρήσεις και η πλατφόρμα θα ανοίξει σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 στις 22:00.

Η Περιφέρεια χρηματοδοτεί την υλοποίηση του επιμορφωτικού προγράμματος «Κορωνοϊός (SARS–CoV-2)- Προφύλαξη και μέτρα πρόληψης σε  Καταλύματα, Τουριστικά Γραφεία, Οδηγούς Τουριστικών λεωφορείων, Ξεναγούς, Συνεδριακό τουρισμό, Εστίαση», το οποίο θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή και το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Απευθύνεται σε Καταλύματα, Τουριστικά Γραφεία, Οδηγούς Τουριστικών λεωφορείων, Ξεναγούς, Συνεδριακό τουρισμό, Εστίαση, σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ, διαμέσου διαδικτυακής πλατφόρμας www.ppel.gov.gr/covid19.

Διαδικασία εγγραφής 

Η εκπαίδευση διαρκεί περίπου 10 ώρες και ολοκληρώνεται σε ένα 4 ήμερο (Τρίτη-Παρασκευή).

Θα υπάρξουν κυλιόμενα 4ημερα για να επιλέξει ο κάθε εργαζόμενος αυτό που τον εξυπηρετεί (23-26.06 ή 30.06-03.07) και ένας ακόμη κύκλος για εργαζόμενους στον τουρισμό και θα αφορά οδηγούς Ταξί, οδηγούς ΚΤΕΛ, οδηγούς Mini Van, εργαζόμενους και οδηγούς Rent a Car, εργαζόμενους SPA’s και σε Κατασκηνώσεις.

Θα υπάρξει έγκαιρα ενημέρωση – τις επόμενες μέρες-  για την έναρξη των εγγραφών.

Πιστοποίηση Επιμόρφωσης

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, ο εκπαιδευόμενος θα εξεταστεί μέσω της πλατφόρμας (multiple choice ερωτήσεις), ώστε να λάβει  πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το πιστοποιητικό θα αποσταλεί ηλεκτρονικά.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου: https://www.ppel.gov.gr/epimorfotiko-programma-gia-ton-covid-19/

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια