αρχική σελίδα
Τρίτη, 24 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνεργασία Χρηματιστηρίου Αθηνών και Περιφέρειας Πελοποννήσου προκειμένου να προωθήσουν σε ξένους επενδυτές και επιχειρηματίες πελοποννησιακά προϊόντα και κυρίως αυτά που σχετίζονται με τη Μεσογειακή Διατροφή
04/05/2012
ΠΗΓΗ:ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Προς Εξαγωγικές Επιχειρήσεις Ν. Μεσσηνίας «προϊόντων Μεσογειακής Διατροφής» 
 
Αγαπητά μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι το Χρηματιστήριο Αθηνών και η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκονται σε στενή συνεργασία προκειμένου να προωθήσουν σε ξένους επενδυτές και επιχειρηματίες πελοποννησιακά προϊόντα και κυρίως αυτά που σχετίζονται με τη Μεσογειακή Διατροφή (π.χ. δημητριακά, φρούτα, λαχανικά, όσπρια, ξηροί καρποί, σπόροι και ελιές, με το ελαιόλαδο σαν κύρια πηγή).

Στο πλαίσιο αυτής της συνέργειας, επιθυμούν να διερευνήσουν αν υπάρχει κρίσιμος αριθμός εταιρειών με ικανοποιητικό μέγεθος, με σκοπό αυτές να παρουσιαστούν στο επενδυτικό κοινό στο "Annual New York Roadshow 2012", κατά τον προσεχή Ιούνιο, το οποίο διοργανώνει παραδοσιακά το ΧΑ με το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, με αρωγό για την επόμενη διοργάνωση και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι, οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Μεσογειακής Διατροφής είναι οποιασδήποτε νομικής μορφής, κυρίως μικρού ή μεσαίου μεγέθους, οικογενειακού και παραδοσιακού χαρακτήρα, στηριζόμενες στην προσπάθεια και το μεράκι των επιχειρηματιών-ιδρυτών τους, ζητούν τη συμβολή μας προκειμένου να επιλεγούν τα προϊόντα και οι εταιρείες.

Ως εκ τούτου σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα επισυναπτόμενα ερωτηματολόγια, προκειμένου να γίνει η αξιολόγηση από δύο επιτροπές Ειδικών, οι οποίες θα συσταθούν και θα λειτουργήσουν υπό την αιγίδα του ΧΑ. Εφόσον προκύψει ικανό ενδιαφέρον και αποτέλεσμα, τα προϊόντα και οι εταιρείες που θα επιλεγούν, θα προβληθούν στο προαναφερόμενο roadshow στη Νέα Υόρκη, μέσω ενεργειών, όπως ενδεικτικά: διανομή εντύπων και καταλόγων, αναπαραγωγή spots κ.α.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε τις απαντήσεις σας στο email: info@messinianchamber.gr μέχρι τις 9 Μαΐου, λόγω προθεσμίας.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Αδαμόπουλος

Πρόεδρος

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Ερωτηματολόγιο Επιχειρήσεων
Ερωτηματολόγιο Προϊόντων

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια