αρχική σελίδα
Κυριακή, 29 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Δ.Τ. αποτελέσματα Γεν. Συνέλευσης ΚΕΕΕ 25.6.12
25/06/2012
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

25/6/2012

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 23/6/12 στις 2.30 το μεσημέρι η διήμερη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Αδαμόπουλος ζήτησε την στήριξη της ΚΕΕΕ και την διαμεσολάβηση του Προέδρου της κ. Κων/νου Μίχαλου για την πραγματοποίηση συνάντησης, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, των Προέδρων των 6 Επιμελητηρίων των πυρόπληκτων νομών με την διοίκηση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, ώστε να υπάρξει συμφωνία για την αναστολή των δόσεων 30-6-2012 και 31-12-2012 των πυρόπληκτων δανείων που δεν έχουν την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, στα πλαίσια της απόφασης 2/22475/0025, του τέως υπουργού Οικονομικών κ. Φίλιππου Σαχινίδη, που υπεγράφη στις 25 Απριλίου 2012 και αφορούσε τα δάνεια με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.

Επίσης, ο κ. Αδαμόπουλος Δημήτρης ζήτησε την από κοινού με την ΚΕΕΕ αποστολή υπομνήματος προς τους κ.κ. υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης για τροποποίηση της ΚΥΑ του 2009 που αφορά την χρήση του Αιγιαλού, ώστε να επιτρέπονται στα καταστήματα εστίασης και άλλα υγειονομικού ενδιαφέροντος να κάνουν ελαφριές, μεταβλητές κατασκευές για περιορισμένη χρονική περίοδο, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ώστε να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες τους και να μην κινδυνεύουν από υψηλά πρόστιμα.

Τέλος, ο δεύτερος εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, κ. Παύλος Γκρέκης, αναφέρθηκε στο αίτημα των επιχειρήσεων για συμψηφισμό των απαιτήσεων οφειλετών του Δημοσίου, έναντι των οφειλών τους προς αυτό, ώστε να τους δίνεται φορολογική ενημερότητα από τις κατά τόπους Δ.Ο.Υ..  

Γραφείο Τύπου

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια