αρχική σελίδα
Τρίτη, 24 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Απολογισμός Έκθεσης Τροφίμων-Ποτών SIAL CHINA 2013 και συμμετοχή στην Έκθεση Ιδιωτικής Ετικέτας PLMA’s 2013
20/05/2013
ΠΗΓΗ:Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL CHINA, που έχει καθιερωθεί ως το σπουδαιότερο «σημείο συνάντησης» στην Ασία για τον κλάδο τροφίμων και ποτών, πραγματοποιήθηκε στο νέο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο στη Σαγκάη, 7-9 Μαΐου 2013. Η φετινή διοργάνωση αρίθμησε πάνω από 2.200 εκθέτες και 40 εθνικές συμμετοχές και 46.000 επισκέπτες σε σύνολο έκτασης 86.000 τ.μ. Κατά την διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν παράλληλες δράσεις, όπως fora, επιδείξεις μαγειρικής κ.ά.

Η επίσημη ελληνική συμμετοχή, μέσω του περιπτέρου του ΟΠΕ, είχε συνολικά 21 εκθέτες εκ των οποίων οι 7 ήταν μεσσηνιακές εξαγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων καθώς και οινοπαραγωγικές επιχειρήσεις. Οι μεσσηνιακές επιχειρήσεις που συμμετείχαν με την επιδότηση του 50% από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ήταν: AGREXPO S.A., AGRO.VIM Α.Ε., ARISTON HELLAS, BLAUEL, ΚΑΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., ΚΑΛΛΙΚΟΥΝΗΣ Ν.Γ. Α.Ε., ΟΙΝΟΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ Α.Ε..

Το ελληνικό περίπτερο τίμησαν με την παρουσία τους οι Ελληνικές Προξενικές Αρχές, Γραφεία Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων και μεγάλος αριθμός εμπορικών επισκεπτών, που πραγματοποίησαν επαφές με τους εκθέτες ανοίγοντας προοπτικές για τις ελληνικές εξαγωγές στην αναδυόμενη κινεζική αγορά.

Τέλος, στην Διεθνή Έκθεση Ιδιωτικής Ετικέτας PLMA's, που θα πραγματοποιηθεί 28-29 Μαΐου 2013 στο Άμστερνταμ, θα συμμετέχουν, με την επιδότηση του 50% από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, οι εξής 4 μεσσηνιακές εξαγωγικές επιχειρήσεις: AGRO.VIM S.A., ΒΕΚΑΠ ΒΑΛΤΖΗΣ Μ. ΕΠΕ, ΚΟΝΟΝΕΛΟΥ E.E. "MANI FOODS", ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ. ΑΒΕΤ.

Γραφείο Τύπου

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια