αρχική σελίδα
Τρίτη, 24 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

4ος Διεθνής Διαγωνισμός Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου
22/01/2014
ΠΗΓΗ:ΟΕΥ

Ο 4ος Διεθνής Διαγωνισμός Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 31ης Αγροτικής Έκθεσης OVIBEJA (30 Απριλίου έως 4 Μαΐου 2014) στην πόλη Beja της Πορτογαλίας. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τους φορείς ACOS (Aγρότες του Νότου) και Οίκος Ελαιολάδου (Ένωση Ελαιοπαραγωγών Πορτογαλίας), με την υποστήριξη του Πορτογαλικού Υπουργείου Γεωργίας και διεξάγεται ενώπιον διεθνούς κριτικής επιτροπής που αποτελείται από πιστοποιημένους από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου γευσιγνώστες ελαιολάδου, προερχόμενους από την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα και τη Χιλή.

Κατά την περυσινή διοργάνωση συμμετείχαν στον διαγωνισμό 73 ελαιόλαδα από όλον τον κόσμο, τα οποία διαγωνίστηκαν στις κατηγορίες: φρουτώδες αγουρέλαιο υψηλής έντασης, φρουτώδες αγουρέλαιο μεσαίας έντασης και ώριμο φρουτώδες ελαιόλαδο.

Επισυνάπτεται, σε ηλεκτρονική μορφή ο Κανονισμός του Διαγωνισμού, όπου περιγράφονται οι προϋποθέσεις και όροι συμμετοχής. Τυχόν ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν (στην αγγλική γλώσσα) για διευκρινήσεις συμμετοχής με την κυρία Mariana Matos, e-mail: geral@acos.pt, με την παράκληση όπως κοινοποιήσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους και στο Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας μας στη Λισσαβώνα στο email ecocom-lisbon@mfa.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια