αρχική σελίδα
Τρίτη, 24 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Παραεμπόριο και έλεγχοι στις περιοχές Πύλου και Κορώνης
25/07/2014
ΠΗΓΗ:Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας προς 1. Δήμαρχο Πύλου - Νέστορος, 2. Δ/ντή Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, 3. Δ/ντή Αστυνομικού Τμήματος Κορώνης


Αξιότιμοι κύριοι,

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα και τον επαγγελματικό κόσμο, το παράνομο υπαίθριο εμπόριο συνεχίζεται, δυστυχώς, με αυξανόμενους ρυθμούς. Οι δε παράνομοι, πλανόδιοι μικροπωλητές έχουν στήσει την «επαγγελματική» τους στέγη σε άπειρα σημεία της Μεσσηνίας.

Με την παρούσα επιστολή και ύστερα από καταγγελίες μελών μας, για παράνομους μικροπωλητές που εμφανίζονται καθημερινά και σταθμεύουν τα οχήματα τους ή στήνουν τους πάγκους τους, σε κεντρικά σημεία στις περιοχές της Πύλου και της Κορώνης, καθιστώντας αθέμιτο ανταγωνισμό με τα εμπορικά καταστήματα των εν λόγω περιοχών, θέλουμε να σας παρακαλέσουμε θερμά όπως προβείτε ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ των παραπάνω μικροπωλητών, προκειμένου να εξακριβώσετε τη νομιμότητα ή μη οποιασδήποτε άσκησης εμπορικής δραστηριότητας εκ μέρους των. 

Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε στο αίτημα μας για να περιορίσουμε την έξαρση του παραεμπορίου, που ταλανίζει την περιοχή μας, υπερασπιζόμενοι το νόμιμο εμπόριο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, να μας γνωρίσετε τα αποτελέσματα των ερευνών σας.

 

Με εκτίμηση,


Δημήτριος Μανιάτης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια