αρχική σελίδα
Κυριακή, 29 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Αποτελέσματα Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΠΕΠ)
05/08/2014
ΠΗΓΗ:Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Με αφορμή την ολοκλήρωση ένταξης και των δυνητικά δικαιούχων επενδυτών, στα πλαίσια του τελευταίου κύκλου του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΠΕΠ) «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών», το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, σας ενημερώνουν ότι ο Νομός Μεσσηνίας καταλαμβάνει την 1η θέση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με αριθμό τελικών ενταγμένων έργων 194  σε σύνολο 711 και με προϋπολογισμό 28,76 εκ. ευρώ σε σύνολο 94,92 εκατ. ευρώ.

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο πλαίσιο των στόχων του για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στη Μεσσηνία, στηρίζει ενεργά υποψήφιους, νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες, εξασφαλίζοντας την πρόσβαση τους σε επιδοτούμενα επιχειρησιακά προγράμματα, με σκοπό την ουσιαστική ενίσχυση αλλά και την απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.

Το πρόγραμμα Ενίσχυση ΜμΕ (μεταποίηση, τουρισμός, εμπόριο-υπηρεσίες) βρίσκεται στο στάδιο υλοποίησης του προγράμματος και παρακολούθησης των εγκεκριμένων έργων και προς τούτο σας πληροφορούμε ότι μπορείτε να υποβάλετε τα “Αιτήματα Πιστοποίησης Δαπανών” στα γραφεία του Επιμελητηρίου (πλατεία 23ης Μαρτίου), υπεύθυνη κα. Κατερίνα Μαστοράκη, τηλ. 2721062200.

Γραφείο Τύπου

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια