αρχική σελίδα
Κυριακή, 29 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επίσκεψη Σουηδών δημοσιογράφων στη Μεσσηνία
20/11/2014
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

19/11/2014

 

«Επίσκεψη Σουηδών δημοσιογράφων στη Μεσσηνία»

 

Επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας 2 Σουηδοί δημοσιογράφοι, ο εκδότης και ο αρχισυντάκτης του Σουηδικού περιοδικού “TASTYNEWS”,Mr. AkeJacobssonκαι Mr. JohanFrancoCerecedaαντίστοιχα, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Δημήτρη Μανιάτη.

Σκοπός της επίσκεψης των Σουηδών δημοσιογράφων στη Μεσσηνία είναι να αποτυπώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη «ΜΕΣΣΗΝΙΑ ως τουριστικό προορισμό», δίνοντας έμφαση στις ομορφιές του τόπου, τις υποδομές, τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα και τη μεσσηνιακή γαστρονομία, με ιδιαίτερη και εκτενέστερη αναφορά στα μεσσηνιακά κρασιά, τις ποικιλίες και τους οινοπαραγωγούς της περιοχής, καθώς το εν λόγω περιοδικό επικεντρώνεται κυρίως σε οινικά θέματα.

Το Σουηδικό περιοδικό TASTYNEWS εκδίδεται 4 φορές το χρόνο, αριθμεί πάνω από 30.000 αναγνώστες, σε Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, και ασχολείται κυρίως με εκλεκτές ποικιλίες κρασιού ανά τον κόσμο, σε συνδυασμό με τη γαστρονομία και τον τουρισμό μιας περιοχής. 

Μετά τη συνάντηση στο Επιμελητήριο ο κ. Μανιάτης ξενάγησε τους Σουηδούς δημοσιογράφους στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης, στην κεντρική λαϊκή αγορά, στον Ι.Μ.Ν. της Υπαπαντής, στον πεζόδρομο της Αριστομένους, στην Κεντρική Πλατεία, στον πεζόδρομο της Ιατροπούλου, στη Μαρίνα και στο Λιμάνι της Καλαμάτας.

Στη συνέχεια επισκεφθήκαν τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμάτας, όπου παρακολούθησαν το λιομάζεμα σε ελαιώνα και την επεξεργασία του ελαιοκάρπου στο ελαιοτριβείο.

Γραφείο Τύπου

Souidoidimos1_F1355.JPG

 

Souidoidimos2_F1378.JPG

Souidoidimos3_F1401.JPG

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια