αρχική σελίδα
Κυριακή, 22 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ενημέρωση για νομοθετικές ρυθμίσεις για επιβολή προστίμων σε μη ελεγμένα / πιστοποιημένα ανυψωτικά μηχανήματα
05/02/2016
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες,

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,

 

Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας της TÜV AUSTRIA HELLAS για την έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρησή σας γύρω από τις νομοθετικές εξελίξεις σε ζητήματα επιθεωρήσεων / πιστοποιήσεων που αφορούν τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, ακολουθεί ενημέρωση για την εξειδίκευση προστίμων προς τους επαγγελματίες / εταιρείες που κατέχουν ή χρησιμοποιούν ανυψωτικά μηχανήματα – μηχανήματα έργου, τα οποία δεν είναι εφοδιασμένα με Πιστοποιητικά Ελέγχου από Αναγνωρισμένο Φορέα Ελέγχου & Πιστοποίησης.

Η Διεύθυνση Ανελκυστήρων και Ανυψωτικών Μηχανημάτων της TÜV AUSTRIA HELLAS ηγείται στην Ελληνική αγορά σε τεχνογνωσία, σε κατάρτιση και εμπειρία προσωπικού, σε ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, σε λόγο αξίας – τιμής των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, σε συνέπεια, σε εγκυρότητα, σε ταχύτητα ανταπόκρισης και οι παραπάνω ιδιότητες αντικατοπτρίζονται στην ποιότητα, στη διασπορά και στο μέγεθος του πελατολογίου της. Έχει διενεργήσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 29.000 ελέγχους σε ανυψωτικά μηχανήματα και μηχανήματα έργου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση ή ζήτηση προσφοράς μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Ανελκυστήρων και Ανυψωτικών Μηχανημάτων του Οργανισμού μας (τηλεφωνικό κέντρο: 2105220920υπεύθυνες εξυπηρέτησης πελατών: α. κα Θεοδώρα Τσούρτη, εσωτερικό: 141, e-mail:theodora.tsourti@tuvaustriahellas.gr , β. κα Μαριάννα Γρώππα, εσωτερικό: 138, e-mailmarianna.groppa@tuvaustriahellas.gr). Το εξειδικευμένο προσωπικό μας (διοικητικό προσωπικό και επιθεωρητές μας) είναι στη διάθεσή σας για να σας συνδράμει στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών σας.

Επισυναπτόμενα θα βρείτε τον Οδηγό Εφαρμογής Νομοθεσίας για τα Ανυψωτικά Μηχανήματα όπως έχει αναρτηθεί στο Διαδικτυακό Τόπο της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας (ΓΓΒ) και το ΦΕΚ 2062/Β/23.08.2013 για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων για τις ευθέως αποδεικνυόμενες παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας.

Βρείτε επίσης συνημμένα τη σχετική αίτηση ζήτησης προσφοράς για έλεγχο / πιστοποίηση ανυψωτικού μηχανήματος – μηχανήματος έργου την οποία και παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε κατάλληλα και αποστείλετε είτε στο Φαξ: 2105203991 είτε ηλεκτρονικά υπόψη κας Τσούρτη ή κας Γρώππα (στις προαναφερόμενες ηλεκτρονικές διευθύνσεις) για να σας υποβάλλουμε την προσφορά μας.

 

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή και την προτίμησή σας.

 

Με εκτίμηση,

Διεύθυνση

Ανελκυστήρων & Ανυψωτικών Μηχανημάτων

TÜV AUSTRIA HELLAS

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
AITISIGIAZITISIPROSFORASELENCHOUANYPSOTIKONMICHANIMATON_F11088.PDF
FEK2062V_2013_F11510.pdf
OdigosEfarmogisNomothesiasgiaAnypsotikaMichanimata_F11533.pdf

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια