αρχική σελίδα
Κυριακή, 29 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο Δήμος Καλαμάτας συμμετέχει στην έκθεση ''Ελλάδος Γεύση'' !
01/04/2016
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα συμμετάσχει με Περίπτερο στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως και τις 18 Απριλίου 2016 στο Εκθεσιακό Χώρο Περιστερίου.

Η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» αποτελεί την προβολή συνολικής εικόνας της Ελλάδας με τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό να είναι τα βασικά συστατικά, με σκοπό την προβολή της χώρας, την αύξηση του εισοδήματος των επιχειρήσεων, την προοπτική εξαγωγών και την ανάδειξη της επιχειρηματικής δράσης.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται τα προϊόντα τους να προβληθούν και να προωθηθούν από το Περίπτερο του Δήμου Καλαμάτας, να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Καλαμάτας, με τον κ. Παύλο Κασσάς , στο τηλέφωνο 2721063451

 

 

Ο Δήμος Καλαμάτας συμμετέχει στην Έκθεση "Ελλάδος Γεύση"!

 

 

Έχοντας ως σύνθημα της υποψηφιότητας το «Kalamata Rising», η πόλη της Καλαμάτας διεκδικεί δυναμικά τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το 2021, και συμμετέχει στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση" για να την γνωρίσεις και εσυ από κοντά!


Ο Δήμος Καλαμάτας συμμετέχει στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση" με σκοπό την ανάδειξη της Γαστρονομίας, του Τουρισμού & του Πολιτισμού που τον διακρίνει! 

 

 

Η συμμετοχή του Δήμου Καλαμάτας πραγματοποιείται στα πλαίσια της προσπάθειας ανάδειξης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021, καθώς ο Δήμος Καλαμάτας έχει προκριθεί στην 2η Φάση της διαδικασίας

Ο Δήμος Καλαμάτας σας προσκαλεί να γνωρίσετε περισσότερα για την πόλη της Καλαμάτας μέσα από το περίπτερο του στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση" !

 

 

 

 

 

Έκθεση "Ελλάδος Γεύση" Tv Spot 2016

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια