αρχική σελίδα
Τρίτη, 24 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ
22/04/2016
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

Αγαπητά μελή,

 

Με την παρούσα επιστολή, λαμβάνουμε την τιμή να σας γνωρίσουμε ότι το Επιμελητήριο Μεσσηνίας λόγο της δραστηριοποίησης του στο κλάδο της διατροφής έχει την δυνατότητα συμμέτοχης του με 6 αντιπροσωπευτικές επιχειρήσεις του κλάδου στο  Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων «Worldchefs Congress & Expo», που πρόκειται να διεξαχθεί για πρώτη φορά φέτος στη χώρα μας στις 24 – 27 Σεπτεμβρίου 2016, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Προσκαλούμε επιχειρήσεις  του κλάδου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον το συντομότερο δυνατόν για την συμμετοχή τους στην εν λέγω εκδήλωση, με σκοπό τον προσδιορισμό του κόστους της συμμέτοχης.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων πραγματοποιείται κάθε δυο χρόνια και αποτελεί σήμα κατατεθέν της πολύχρονης παράδοσης των Αρχιμαγείρων παγκοσμίως. Διοργανώνεται επί 82 χρόνια σε πάνω από 35 πόλεις σε όλο τον κόσμο και προσελκύει περί τους 1000 συμμετέχοντες. Αρχιμάγειρες, επικεφαλής ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων, διευθυντές εταιρειών τροφίμων, νέα ταλέντα στον κλάδο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, μαζί με επιχειρήσεις εισαγωγής & εξαγωγής τροφίμων απ' όλον τον κόσμο, θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάτω από μια στέγη για 5 ημέρες, να δικτυωθούν, να ενημερωθούν με σκοπό να αναπτύξουν το επάγγελμα τους.

Οι επιχειρήσεις έχουν τη μοναδική δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους σε ένα επιλεγμένο διεθνές και αγοραστικό κοινό, που θα συνεδριάσει στη χώρα μας και προσδοκά να εντρυφήσει στην ελληνική και μεσογειακή διατροφή, να γνωρίσει προϊόντα και υλικά που θα αξιοποιήσει περαιτέρω στη χώρα του και στις κουζίνες του κόσμου.

 

Επιπλέον πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να δείτε στο www.worldchefs2016.org

 

Με εκτίμηση

Δημήτριος Μανιάτης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια