αρχική σελίδα
Κυριακή, 29 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Έναρξη Δραστηριότητας Αξιολόγησης Τουριστικών Καταλυμάτων
19/05/2016
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες,

 

Tο Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συνεχίζοντας με αναλλοίωτες και αδιαπραγμάτευτες τις αξίες που το διέπουν σε όλα τα επίπεδα εξυπηρέτησης των πελατών του, μεγαλώνει τον κύκλο των παρεχόμενων υπηρεσιών του επενδύοντας σε έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας, τον Τουρισμό.    

 

Το ΒΙΟΕΛΛΑΣ διαπιστεύτηκε από το  Ε.ΣΥ.Δ. βάσει του Προτύπου ISO 17065:2012 για την πιστοποίηση προϊόντων, διεργασιών και υπηρεσιών που αφορούν στον Τομέα των Τουριστικών Καταλυμάτων και ανακοινώνει επίσημα την έναρξη παροχής υπηρεσιών για την αξιολόγηση Κατάταξης Ξενοδοχείων και Ενοικιαζόμενων Επιπλωμένων Δωματίων-Διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ) σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών, σύμφωνα με τις Υπουργικές Αποφάσεις και τις τροποποιήσεις αυτών (ΥΑ αριθ. 216/08-01-2015, αριθ. 21185/13-10-2014 και ΥΑ αριθ. 219/08-01-2015).

 

Σε εφαρμογή της απόφασης του Υπουργού Τουρισμού (ΦΕΚ Α155 - Ν.4276 -30/07/2014), αρμόδιος φορέας για την έκδοση των πιστοποιητικών κατάταξης των Ξενοδοχείων και Ενοικιαζόμενων Επιπλωμένων Δωματίων (ΕΕΔΔ) σε κατηγορίες Αστέρων και Κλειδιών αντίστοιχα είναι το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.). Η πιστοποίηση χορηγείται βάσει της Τεχνικής Έκθεσης που συντάσσεται από φορείς διαπιστευμένους από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ)  που είναι υπεύθυνοι για την διενέργεια ελέγχων και επιθεωρήσεων για την κατάταξη Ξενοδοχείων και ΕΕΔΔ σε Αστέρια και Κλειδιά αντίστοιχα.

 

Ακολουθώντας σταθερά τη πορεία ανάπτυξης και προόδου που έχει χαράξει, το Ινστιτούτο ΒΙΟΕΛΛΑΣ συνεχίζει να διευρύνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του με γνώμονα πάντα την Εμπιστοσύνη, την Αξιοπιστία και τη Διασφάλιση της Ποιότητας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του.  

 

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση χρειάζεστε σχετικά με τη νέα διαδικασία κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων και τις υπόλοιπες υπηρεσίες πιστοποίησης του Ινστιτούτου ΒΙΟΕΛΛΑΣ.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
BIOHELLAS_KatataxiTouristikonKatalymaton_F31474.pdf
DeltioTypou_EnarxiDrastiriotitas_F31549.pdf

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια