αρχική σελίδα
Κυριακή, 29 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 18:00 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ
25/01/2017
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΩΡΑ 18:00
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ

«Οικονομία, Τράπεζες και Δεοντολογία»
- Η περίπτωση των «Κόκκινων Δανείων» -
Η κρίση, με τη δυσχέρεια που διαμόρφωσε στο τομέα της ρευστότητας, μεγιστοποίησε τη σημασία της, αναδεικνύοντας την ρευστότητα ως το σημαντικότερο πλεονέκτημα βιωσιμότητας.
Η διάρκεια των οικονομικών δυσχερειών, διαμόρφωσε χρηματοδοτήσεις ύψους πολλών δις Ευρώ οι οποίες χαρακτηρίζονται επισήμως πλέον, ως αυτό που όλοι γνωρίζουμε σήμερα ως «Κόκκινα Δάνεια». Το μέγεθος αυτό και η σημασία του για την ελληνική οικονομία, αλλά και τα πιστωτικά ιδρύματα, έχει διαμορφώσει μια νέα αναγκαιότητα και κινητοποίηση στη διαδικασία της ρύθμισης – τακτοποίησης αυτών των οφειλών.
Ήδη υπάρχει επίσημος κώδικας δεοντολογίας από την Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και σχετική κινητοποίηση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και τα πιστωτικά ιδρύματα καθώς και αβεβαιότητα στο πλαίσιο διαπραγμάτευσης αυτών των δανείων και το μέλλον τους με το κουαρτέτο των Θεσμών. Σήμερα δεσμεύονται άνω των 2 εκατομμυρίων επιχειρηματικών, στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων με συνολικές οφειλές 107 δις Ευρώ !
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης αυτής, διοργανώνει μια πολύ σημαντική εκδήλωση-ημερίδα με ομιλητή τον διακεκριμένο σύμβουλο επιχειρήσεων, δρ. Ευστάθιο Λιακόπουλο, όπου θα συζητηθούν και θα παρουσιαστούν οι λόγοι, που οδηγηθήκαμε σε αυτό το φαινόμενο, ποιες θεραπευτικές μέθοδοι υπάρχουν, τι είναι τα «Κόκκινα Δάνεια», πως προσεγγίζουμε τη κάθε περίπτωση ξεχωριστά, πως καταλήγουμε σε λύση του ζητήματος και ανοιχτή συζήτηση με παραδείγματα για τους συμμετέχοντες.
Η ανοιχτή αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στην Καλαμάτα.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια