αρχική σελίδα
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ συνάντηση εργασίας στο Επιμελητήριο με ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
26/09/2018
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

Στο πλαίσιο της χθεσινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον Πρύτανη του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου κ. Καπόλο Ι. και τον Αντιπρύτανη κ. Πετρόπουλο Δ.

Σκοπός της συνάντησης, η οποία ήταν συνέχεια της πρώτης επαφής στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι., είναι η διάνοιξη διαύλων επικοινωνίας μεταξύ της Πανεπιστημιακής και Επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής μας και η διάχυση της πληροφορίας και των καινοτόμων εφαρμογών στην πραγματική οικονομία.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. τους καλωσόρισαν και με ιδιαίτερη προσοχή παρακολούθησαν την εισήγηση του Πρύτανη, ο οποίος ανέπτυξε αναλυτικά όλες τις πτυχές της εκπαιδευτικής και ερευνητικής λειτουργίας του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου.

Μάλιστα κάλεσε τα Μέλη του Επιμελητήριου Μεσσηνίας, να έρθουν κοντά στο Τ.Ε.Ι. και από κοινού να εξετάζονται ζητήματα που αφορούν προοπτικές και καινοτόμες πρακτικές που έχουν εφαρμογή στη πραγματική οικονομία.

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ο πρόεδρος κ. Ξυγκώρος, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Καπόλο για την ενημέρωση και τον διαβεβαίωσε για την εντατικοποίηση της συνεργασίας των Φορέων και την άμεση διοργάνωση ημερίδων για περαιτέρω ενημέρωση των επιχειρήσεων, όπου θα παρουσιάζονται όλες οι νεότερες έρευνες και εξελίξεις από την Πανεπιστημιακή Έρευνα, που αφορούν μελλοντική εφαρμογή καινοτόμων και βέλτιστων πρακτικών στον Πρωτογενή και Δευτερογενή τομέα της τοπικής οικονομίας.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια