αρχική σελίδα
Κυριακή, 22 Μαϊου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνάντηση εργασίας με την Πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Σλοβακίας Α.Ε. κα. Iveta Hricova
19/02/2019
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

Συνάντηση εργασίας με την Πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Σλοβακίας Α.Ε. κα. Iveta Hricova, πραγματοποίησε χθες ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος καθώς και μέλη της Διοίκησης.

Παρουσία αρκετών επαγγελματιών, η Πρέσβης παρουσίασε τους τέσσερις πυλώνες οικονομίας της Σλοβακίας (Βιομηχανία αυτοκινήτων, Βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών, Έρευνα/ανάπτυξη και Τεχνολογίες πληροφορικής/επικοινωνιών), ενώ περαιτέρω ανέλυσε τα πολλαπλά οφέλη των ελληνικών επενδύσεων στη χώρα της. Τέλος, μας σύστησε τη χώρα της σαν Τουριστικό προορισμό, παρουσιάζοντας τοποθεσίες και δραστηριότητες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του επισκέπτη.

Το Μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Βασίλειος Τριγκιλίδας, παρουσίασε τις υφιστάμενες συνθήκες της τοπικής οικονομίας, τα ποιοτικά αγροτικά μας προϊόντα αλλά και την ανάπτυξη -μέσω του Τουρισμού- που γνωρίζει η περιοχή μας.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η εξεύρεση δυνατοτήτων αμοιβαίας συνεργασίας μεταξύ Σλοβακίας και Μεσσηνίας, έτσι ώστε να εμβαθύνουν και να επεκταθούν ακόμη περισσότερο οι οικονομικές, οι εμπορικές αλλά και οι τουριστικές μας σχέσεις.

 Την Πρέσβη συνόδευαν ο επίτιμος Πρόξενος της Σλοβακίας της Δυτικής Ελλάδος & Πελοποννήσου κ. Φαίδωνας Κουνινιώτης και ο επίτιμος Πρόξενος της Σλοβακίας στα Χανιά κ. Σταύρος Πατεράκης.

1_F3739.jpg

2_F3762.jpg

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια