αρχική σελίδα
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνάντηση με Πρόεδρο ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
26/06/2015
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

26-6-2015

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Δημήτρη Μανιάτη είχε ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας κ. Μίλτος Καρούμπας στο Επιμελητήριο, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για την «1η Γαστρονομική Συνάντηση Μεσσηνίας» που πραγματοποιήθηκε 22 και 23 Ιουνίου 2015 στο ξενοδοχείο Elite City Resort.

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας δίνει μεγάλη σημασία στη “Μεσσηνιακή Γαστρονομία” αξιοποιώντας τα εκλεκτά τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και μάλιστα ενόψει του Παγκόσμιου Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Σεπτέμβριο του 2016, συμμετοχή την οποία η Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδας διεκδίκησε και κέρδισε με ψήφο υποστήριξης από 85 χώρες.

Θεωρούμε ότι το Chefs Club Ελλάδας, ως διοργανωτής αυτού του μοναδικού γαστρονομικού γεγονότος, που είναι κορυφαίο θεσμικό γεγονός στον κλάδο της Γαστρονομίας, θα συμβάλει στον ευρύτερο επισιτιστικό χώρο, καθώς και στην γνωριμία και χρήση και των παραδοσιακών μας προϊόντων.

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στο πλαίσιο αυτού του σημαντικού Συνεδρίου ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ θα βρίσκεται σε επαφή με το Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας για περαιτέρω ενημέρωση και δυνατότητα συμμετοχής μας.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια