αρχική σελίδα
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επέτειος 20 χρόνων Ενιαίας Αγοράς (1992-2012)
04/09/2012
ΠΗΓΗ:Europe Direct Καλαμάτας

1992 (20 χρόνια πριν): όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία ενιαία αγορά. Η απόφαση αυτή οδήγησε στην άρση των εμποδίων για την ελεύθερη κυκλοφορία των αγαθών, των ατόμων, των υπηρεσιών και του κεφαλαίου ανάμεσα σε αυτές τις χώρες.

Εδώ και 20 χρόνια μπορούμε να ταξιδεύουμε σε όλη την Ευρώπη χωρίς να πρέπει να δείχνουμε το διαβατήριό μας, μπορούμε να ζούμε και να εργαζόμαστε σε άλλες χώρες χωρίς καμία δυσκολία και μπορούμε να βρίσκουμε τις καλύτερες ευκαιρίες σε ολόκληρη την Ευρώπη όταν κάνουμε τις αγορές μας online.

Και όμως, όλοι συμφωνούμε, ότι θα πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά προκειμένου να αποκτήσουμε μία ενιαία Ευρωπαϊκή αγορά που να λειτουργεί πλήρως.

Η εβδομάδα της Ενιαίας Αγοράς, μια σειρά εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια της Ενιαίας Αγοράς, θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες από τις 15 ως τις 20 Οκτωβρίου 2012.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν πολλές εθνικές εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη για την επέτειο. Αυτές οι εκδηλώσεις θα προσφέρουν χρήσιμες ευκαιρίες στους πολίτες ολόκληρης της Ευρώπης, όχι μόνο για να γιορτάσουν για τα πολλά επιτεύγματα της Ενιαίας Αγοράς, αλλά και για να συζητήσουν την ανάπτυξή της στο μέλλον.

http://www.singlemarket20.eu/el

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια