αρχική σελίδα
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συγχαρητήρια επιστολή προς την Υπουργό Τουρισμού και επισημάνσεις με αφορμή τα προβλήματα που ανέκυψαν στην τουριστική αγορά της Ρωσίας και τις επιπτώσεις στην ελληνική τουριστική αγορά
14/08/2014
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

Επιστολή προς την Υπουργό Τουρισμού κα. Όλγα Κεφαλογιάννη

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας σας συγχαίρει θερμά για τις προσπάθειες που καταβάλλατε, με αφορμή τα προβλήματα που ανέκυψαν στην τουριστική αγορά της Ρωσίας, λόγω των πτωχεύσεων ρωσικών τουριστικών πρακτορείων και τις επιπτώσεις για την ελληνική τουριστική αγορά και επισημαίνει τα εξής:

Χαιρετίζουμε τις προσπάθειες όλων των ελληνικών φορέων της τουριστικής αγοράς, κρατικών και ιδιωτικών, για την υποστήριξη και την παροχή διευκολύνσεων στους Ρώσους τουρίστες, που βρίσκονται στην Ελλάδα, με τη συνέχιση της φιλοξενίας τους και τον ομαλό επαναπατρισμό τους στη Ρωσία.

Είναι βέβαιο ότι οι προσπάθειες αυτές θα προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στην τουριστική αγορά και θα ενδυναμώσουν περισσότερο την θετική εικόνα που θα υπάρχει στην Ρωσία για την Ελλάδα.

Όπως γνωρίζετε, η Ρωσία είναι μια μεγάλη χώρα με σημαντικές προοπτικές για το μέλλον της ελληνικής τουριστικής αγοράς.

Ο Ρώσος τουρίστας είναι φιλικά προσκείμενος προς την Ελλάδα, με υψηλή καταναλωτική δαπάνη και ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτου.

Η ελληνική αγορά στηρίχθηκε σημαντικά στην αλματώδη ανοδική πορεία των αφίξεων από Ρωσία, την περίοδο που το τουριστικό ρεύμα από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μειωνόταν λόγω της οικονομικής κρίσης.

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του Υπουργείου Τουρισμού και όλων των φορέων της τουριστικής αγοράς.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Μανιάτης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια