αρχική σελίδα
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εκδήλωσης Επιμελητηρίου Μεσσηνίας | 19.10.2019 | Μέγαρο Χορού Καλαμάτας
24/10/2019
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Epimelitirio-omiliaProthypourgou_F21102.jpgEpimelitirio-MegaroChorouKalamatas_F21467.jpg

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με τίτλο «Η επίδραση των επενδύσεων στις τοπικές κοινωνίες- Το παράδειγμα της Costa Navarino», το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που το νέο επενδυτικό σχέδιο της Τ.Ε.ΜΕΣ. στην Costa Navarino θα αναδείξει περαιτέρω τη δυναμική που έχει ήδη δημιουργηθεί στην περιοχή μας, έναν τόπο-πρότυπο της Μεσογείου που ακολουθεί το δρόμο της ανάπτυξης.

 

Ωστόσο, το στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί είναι η μετατροπή της δυναμικής αυτής σε επενδύσεις όλων των τομέων και κλάδων της τοπικής οικονομίας. Η γεωγραφική θέση, ο πολιτιστικός πλούτος και η μοναδική ομορφιά της περιοχής μας, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών και του οδικού άξονα της Πελοποννήσου, είναι αδιαμφισβήτητα ορισμένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας που θα μας οδηγήσουν στην επόμενη μέρα του.

 

Ευελπιστούμε η εν λόγω εκδήλωση να αποτελέσει αφετηρία για επιπλέον συνεργασίες και συνέργειες μεταξύ Κυβέρνησης, Περιφερειακής Διοίκησης, Δήμων, Επιμελητηρίων και φορέων και να αποδώσει τα μέγιστα αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα του τόπου μας.

 

Θεωρούμε υποχρέωση μας να σας ευχαριστήσουμε για την κατανόηση σχετικά με το θέμα των προσκλήσεων, δυστυχώς ο περιορισμένος χώρος δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε ακόμα περισσότερους επαγγελματίες κοντά μας. 

 

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DELTIOTYPOUEkdilosisEpimelitiriouMessinias23_F21588.10.19.pdf

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια