αρχική σελίδα
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνεδρίαση Π.Ε.Σ. Πελοποννήσου - εκλογή Προέδρου
08/03/2019
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

Συνεδρίαση Π.Ε.Σ. Πελοποννήσου - εκλογή Προέδρου

 fotosynedriasiP_F6975.E.S.P.eklogiproedrou7.3.19.jpg

Πραγματοποιήθηκε στις 07/03/2019 η Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, η οποία διεξήχθη στην Τρίπολη, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, με κυρίαρχα θέματα την Εκλογή Προέδρου και Ανασυγκρότηση Αντιπροέδρων Π.Ε.Σ.Π. και το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

Μετα την παραίτηση του Προέδρου του Π.Ε.Σ. Πελοποννήσου κ. Γιάννη Μπουντρούκα, τέως Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας και την αντικατάστασή του από τον νυν Πρόεδρο κ. Γιάννη Τρουπή ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για εκλογή νέου Προέδρου.

Με ομόφωνη απόφαση των Προέδρων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμφωνήθηκε η εκ περιτροπής Προεδρία και αναδείχθηκε ομόφωνα από τα μέλη του οργάνου Πρόεδρος ο κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. 

Θέσεις Αντιπροέδρωνκατέλαβαν οι Πρόεδροι των υπολοίπων Επιμελητηρίων, βάσει του αριθμού μελών του κάθε Επιμελητηρίου, ως εξής:

Α’ Αντιπρόεδρος: κ.Παναγιώτης Πιτσάκης - Επιμελητήριο Κορινθίας

Β’ Αντιπρόεδρος: κ.Φώτης Δαμούλος - Επιμελητήριο Αργολίδας

Γ’ Αντιπρόεδρος: κ.Γιάννης Παναρίτης - Επιμελητήριο Λακωνίας

Δ’ Αντιπρόεδρος: κ. Γιάννης Τρουπής - Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος, ευχαρίστησε θερμά όλους τους Προέδρους, ιδιαιτέρως τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Γιάννη Μπουντρούκα για τη μέχρι σήμερα εξαιρετική συνεργασία και την συμβολή του στον επιμελητηριακό θεσμό, καθώς και τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την εκλογή του στην Προεδρεία του Π.Ε.Σ. Πελοποννήσου, διαβεβαιώνοντας πως εφεξής θα εντείνουμε τις κοινές στοχεύσεις και με την απόλυτη στήριξη και συνεργασία όλων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα ενεργήσουμε για την διεκδίκηση κοινών πάγιων αιτημάτων προς την Πολιτεία και την Περιφέρεια, έχοντας πλέον και πιο ενεργή συμμετοχή στον Περιφερειακό σχεδιασμό για την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια