αρχική σελίδα
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Τροποποίηση οδηγού ''ΜΜΕ-ΠΕΠ'' σχετικά με την χορήγηση παράτασης
11/06/2015
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (11/06/2015)

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ενημερώνουν τους δικαιούχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου & Υπηρεσιών» ότι με βάση την Απόφαση Α.Π.: 3426/827/Α2 -08/06/2015του Υπουργείου Οικονομίας ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ του προγράμματος, δίνοντας αναλυτικές διευκρινίσεις σχετικά με τις προϋποθέσεις παράτασης των έργων, ως προς το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων.

Για τα έργα που τηρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις βάσει Οδηγού, η προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων ορίστηκε η 31.12.2015και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να υπερβεί την παραπάνω ημερομηνία.

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ τα έργα για τα οποία δεν θα υποβληθεί μέχρι την 30.06.2015 και ώρα 24:00 από πλευράς δικαιούχου είτε: 
Αίτημα Επαλήθευσης - Πιστοποίησης ή Αίτημα για λήψη προκαταβολής ή Αίτημα Τροποποίησης στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων, είτε έγγραφη γνωστοποίηση της συμβασιοποίησης δανείου έναντι εκχώρησης της επιχορήγησης ή του αιτήματος προς τον δανειοδότη για τη λήψη δανείου έναντι εκχώρησης της επιχορήγησης, θα ΑΠΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ αυτοδίκαια από το Πρόγραμμα.

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ από τα παραπάνω και παρατείνονται μέχρι την 31/12/2015 τα έργα των οποίων η ένταξη οριστικοποιείται μετά την υποβολή και εξέταση αιτημάτων θεραπείας.

Για τους ακριβείς όρους και προϋποθέσεις καθώς και την παραλαβή των αιτημάτων, μπορείτε να απευθύνεστε στον Περιφερειακό Συνεργάτη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, στο γραφείο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, κα. Κατερίνα Μαστοράκη, τηλ. 27210 62200, Πλατεία 23ης Μαρτίου, Καλαμάτα.

Πληροφορίες:
http://www.diaxeiristiki.gr/images/pep/09-06-2015-deltio-typou-tropopoisis-odigou/Tropop_Odhgou_Programmatos_09_06_2015.pdf

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια