αρχική σελίδα
Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στη Διεθνή Κλαδική Έκθεση Τροφίμων-Ποτών SIAL CHINA 2013 (Σαγκάη / Κίνα)
10/01/2013
ΠΗΓΗ:Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας του για προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχή μας, προτίθεται να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ετήσια Διεθνή Κλαδική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών "SIAL CHINA", που διοργανώνεται στη Σαγκάη (Κίνα) από 7-9 Μαΐου 2013, στο εκθεσιακό κέντρο Shanghai New International Expo Center. 

Η παραπάνω Έκθεση που πραγματοποιείται για 14η συνεχή χρονιά, προσελκύει σημαντικούς και εξειδικευμένους επισκέπτες και θεωρείται από τις σημαντικότερες Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών, καθώς η Σαγκάη αποτελεί το κέντρο της οικονομικής και εμπορικής δραστηριότητας της ηπειρωτικής Κίνας, δεδομένου ότι είναι η μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη της Κίνας, ενώ το λιμάνι της είναι σταθερά πρώτο στο κόσμο στη διακίνηση φορτίων και δεύτερο στη διακίνηση containers μετά τη Σιγκαπούρη.   

Δεδομένου τη διεθνή συγκυρία και τα προβλήματα που υπάρχουν ο εξαγωγικός προσανατολισμός, τώρα περισσότερο από ποτέ, αποτελεί διέξοδο για την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση που ασφυκτιά. Για το λόγο αυτό το Επιμελητήριο Μεσσηνίας θα επιδοτήσει κάθε επιχείρηση, που θα συμμετάσχει στην Έκθεση, με το 50% του συνολικού κόστους συμμετοχής της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Επιμελητήριο με την κα. Αναστασία Βασιλοπούλου και τον κ. Γιώργο Γκούμα, στα τηλ. 27210 62212, 62215, 62200 ή στο email: info@messinianchamber.gr.

Γραφείο Τύπου

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΕΣ

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια