αρχική σελίδα
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Εθιμοτυπική επίσκεψη Πρέσβη ΚΟΥΒΑΣ
03/12/2013
ΠΗΓΗ:Επιμελητήριο Μεσσηνίας

ANA_2013-12-03_Photo_F6119.jpg
 
Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Κούβας κ. Osvaldo Cobacho Martinez, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Δημήτριο Μανιάτη και μέλη της Διοίκησης.

Ο κ. Μανιάτης ενημέρωσε τον Πρέσβη ότι έχει επισκεφθεί την Κούβα, την οποία μάλιστα, ονόμασε «Μαργαριτάρι της Καραϊβικής» και της οποίας η ζωντάνια εκφράζεται στην εξωτική μουσική και τους χορούς της.

Η Κούβα δεν είναι μόνο “Κουμμουνισμός” και “πούρα”. Έχει εκπληκτικές παραλίες, δάση με φοίνικες, κοραλλιογενή νησάκια. Εκεί έζησαν άνθρωποι που έγιναν αιώνια σύμβολα με εξέχοντες πρωταγωνιστές τον γοητευτικό επαναστάτη Τσε Γκεβάρα, τον Φιντέλ Κάστρο, ενώ παραμένει υψωμένο το τελευταίο λάβαρο αντίστασης της παγκοσμιοποίησης. Η Κούβα είναι ένα εξωτικό νησί που παραμένει στο προσκήνιο της ιστορίας για σχεδόν μισό αιώνα και εμφανίζει μεγάλες αντιθέσεις και ιδιαιτερότητες. Τα κυριότερα προϊόντα της είναι το ΡΟΥΜΙ – ΤΕΚΙΛΑ – ΚΑΛΟΥΑ – ΚΑΠΝΟΣ και ΠΟΥΡΑ.

Ο Πρέσβης έμεινε ενθουσιασμένος από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Μανιάτη για τις γνώσεις που έχει για την χώρα του και τον ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή. Συζήτησαν για τις εμπορικές σχέσεις που μπορούν μελλοντικά να αναπτυχθούν, οργανώνοντας επιχειρηματικές αποστολές στην Κούβα με Μεσσήνιους επιχειρηματίες. 

Στη συνέχεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και ο κ. Πρέσβης συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά σύντομα στην Πρεσβεία στην Αθήνα για περαιτέρω συνεργασία.

Γραφείο Τύπου

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια