αρχική σελίδα
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Γιορτή καρπουζιού Μεσσηνίας 2014
27/06/2014
ΠΗΓΗ:Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Δ. Μανιάτης, στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης της «ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2014», συγχαίρει θερμά τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Λεβεντογιάννη και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, για την καθιέρωση και την επιτυχή συνέχιση του θεσμού στον Αγρίλη Φιλιατρών.

Μια γιορτή, που στόχο έχει την διαφήμιση αλλά και την προώθηση του προϊόντος σε όλο και περισσότερες αγορές του εξωτερικού και που χρόνο με το χρόνο προσελκύει εκατοντάδες επισκέπτες, οι οποίοι γνωρίζουν το καρπούζι και γεύονται διάφορα εδέσματα.

Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι παραγωγοί της Τριφυλίας για τις πολύ καλές δραστηριότητες τους στον πρωτογενή τομέα (είναι παράδειγμα προς μίμηση), καθώς και στον Δ/ντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας, Γεωπόνο, κ. Αντώνη Παρασκευόπουλο, ο οποίος συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία του καρπουζιού και των καλλιεργειών της ευρύτερης περιοχής.

Εύχομαι συνέχιση της επιτυχίας σας στις καλλιέργειες της αγροτικής παραγωγής, που παράλληλα με τον τριτογενή τομέα (τουρισμό), συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και κατ’ επέκταση της εθνικής οικονομίας.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια