αρχική σελίδα
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Επίσκεψη αντιπροσωπείας Γερμανών στελεχών στο Επιμελητήριο
30/04/2013
ΠΗΓΗ:Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Δημήτριο Μανιάτη επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι αντιπροσωπεία Γερμανών στελεχών, του γνωστού Γερμανικού τραπεζικού ομίλου SPARKASSEN, στο πλαίσιο της επίσκεψης τους και των επαφών που πραγματοποίησαν για τη διερεύνηση του ενδεχόμενου δημιουργίας τοπικής τράπεζας στην Καλαμάτα.

Οι κ.κ. Niclaus Bergmann και Jurgen Engel, ανέλυσαν εκτενώς την εν λόγω πρωτοβουλία, τους στόχους και πως είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν με τους τοπικούς φορείς. Ανέφεραν πως η τράπεζα θα απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες, με βασική επιδίωξη την ενίσχυση και την χρηματοδότηση πρωτοβουλιών και επενδυτικών σχεδίων.

Από την πλευρά του ο κ. Μανιάτης δήλωσε πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι πολύ σημαντική για την πόλη της Καλαμάτας, θα δώσει νέα ώθηση για μελλοντικές επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, ενώ θα βοηθήσει την επιχειρηματική κοινότητα και ιδιαίτερα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Θεωρούμε σημαντικό για τον επιχειρηματικό κλάδο τη δημιουργία μιας τοπικής τράπεζας, με ευρωπαϊκά κριτήρια, και προς αυτή την κατεύθυνση το Επιμελητήριο Μεσσηνίας θα σταθεί αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια.

Γραφείο Τύπου

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια