αρχική σελίδα
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Αστυνομικού Διευθυντή Μεσσηνίας στο Επιμελητήριο
28/03/2018
ΠΗΓΗ:ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Στο πλαίσιο της χθεσινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη ο Αστυνομικός Δ/ντης Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Πούπουζας, πλαισιωμένος από συνεργάτες του από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας και από το Αστυνομικό τμήμα Καλαμάτας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. τους καλωσόρισαν και με ιδιαίτερη προσοχή παρακολούθησαν την εισήγηση του κ. Πούπουζα, ο οποίος μίλησε αναλυτικά για το αστυνομικό έργο στην περιοχή της Μεσσηνίας.

Μάλιστα κάλεσε το Επιμελητήριο Μεσσηνίας να σταθεί αρωγός στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της αστυνομικής δ/νσης, σε μια προσπάθεια να γνωρίσουν οι επιχειρηματίες-μέλη μας τη σημασία που έχει η ασφάλεια των επιχειρήσεών τους και η σωστή πρόληψη όπως (επαρκής φωτισμός χώρων, κάμερες ασφαλείας, συναγερμός, κ.λπ.).

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος, ευχαρίστησε  θερμά τον κ. Πούπουζα και τους συνεργάτες του για την ενημέρωση και τους διαβεβαίωσε ότι ο φορέας, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, θα στηρίξει ενέργειες ενδυνάμωσης του έργου της αστυνομίας και άμεσα σε συνεργασία με τους Εμπορικούς και Επαγγελματικούς συλλόγους της Μεσσηνίας θα διοργανωθούν κατά τόπους ημερίδες για περαιτέρω ενημέρωση των επιχειρήσεων.

 

fotomeAst_F5255.Dnti.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια