Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Ερώτημα Διαθεσιμότητας I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Μεσσηνίας
Πέμπτη, 28-10-2021 I  

  
 
ΕΡΑΤΩ

Η Επιχείρηση

erato1_F7140.jpg  Στη Δυτική ακτή του Μεσσηνιακού κόλπου, στη μέση της μαγευτικής διαδρομής Καλαμάτας - Κορώνης βρίσκεται η παραθαλάσσια κωμόπολη Πεταλίδι, σε μια τοποθεσία που συνδυάζει βουνό, θάλασσα και καταπράσινο κάμπο.Τα σπίτια της κωμόπολης είναι χτισμένα αμφιθεατρικά σε έναν όρμο που εκτείνεται σε σχήμα πετάλου, απ' όπου και το όνομα Πεταλίδι, σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή. Στο σημερινό Πεταλίδι βρισκόταν στα Ομηρικά χρόνια η Αίπεια, μια από τις επτά πόλεις, που όπως αναφέρεται στην Ιλιάδα, έδινε ο Αγαμέμνονας ως προίκα στον Αχιλλέα προκειμένου να παντρευτεί μια από τις τρείς κόρες του. Το Πεταλίδι παρέχει σήμερα όλες τις σύγχρονες ανέσεις με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης καλύπτοντας την τουριστική κίνηση. Τόπος καθημερινής συνάντησης η πλατεία που κάθε βράδυ κατακλύζεται από κόσμο. Και ακόμα σε όσους αρέσουν τα γνήσια ελληνικά γλέντια υπάρχουν τους καλοκαιρινούς μήνες τα πατροπαράδοτα πανηγύρια και άλλες τοπικές εκδηλώσεις που οργανώνονται από το δήμο.
Διακόσια μέτρα από τη παραλία και από το κέντρο του Πεταλιδίου βρίσκεται το συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων ΕΡΑΤΩ, που σας υπόσχεται ένα άνετο και φιλόξενο-οικογενειακό περιβάλλον, ιδανικό για τις διακοπές σας. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν υπνοδωμάτια επιπλωμένα (με διπλά ή μονά κρεβάτια), κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και μεγάλα ανεξάρτητα μπαλκόνια με θέα τη θάλασσα ή το βουνό. Επίσης διαθέτουν Air Condition, κεντρική θέρμανση, TV και δωρεάν ασύρματο Internet.
Το Πεταλίδι μπορεί να γίνει το ορμητήριό σας για ημερήσιες κοντινές εκδρομες ή επισκέψεις σε περιοχές όπως η Κορώνη, η Μεθώνη, η Φοινικούντα, η Πύλος, η Αρχαια Ιθώμη, η Καλαμάτα καθώς και πολλές άλλες. Ερχόμενοι εδώ έχετε όλες τις προϋποθέσεις για μια ευχάριστη και ήρεμη διαμονή στο κατάλυμα μας το οποίο λειτουργεί όλο το χρόνο.


Εκτυπώσιμη μορφή