Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Ερώτημα Διαθεσιμότητας I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Επιμελητηρίου Μεσσηνίας
Πέμπτη, 28-10-2021 I  

  
 
Mathia Apartments

Η Επιχείρηση

014_497346_F6433.jpg  Στο Πεταλίδι που απέχει 27χλμ. απο την Καλαμάτα και σε απόσταση 9χλμ. απο αυτό, βρίσκεται το mathia apartments. Στον δρόμο προς Κορώνη, στη θέση Καλαμάκι, στρίβουμε δεξιά και μετά απο 6χλμ. φτάνουμε στο χωριού Μαθία, όπου σε υψόμετρο 460μ. βρίσκεται το mathia apartments. Σε ένα ωραία διαμορφωμένο χώρο με μαγευτική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο,δεσπόζει το πέτρινο κτίριο ανάμεσα στα πράσινο και τα έλατα. Το ήσυχο περιβάλλον προσφέρεται να ξεφύγει κανείς απο τους θορύβους της πόλης και να αναζωογονηθεί ψυχοσωματικά.
Στο mathia apartments μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο στην πισίνα, να κάνετε ηλιοθεραπεία και να ξαπλώσετε κάτω απο τις ομπρέλες στις ξαπλώστρες αγναντεύοντας στην γαλάζια θάλασσα του Μεσσηνιακού κόλπου με θέα τον Ταϋγετο, την Καλαμάτα, την Κορώνη.

Το mathia apartments προσφέρεται για μοναδικές, προτόγνωρες διακοπές. Συνδυάζει άριστες κλιματολογικές συνθήκες όλο το χρόνο, οπτικό ορίζοντα που ξεκουράζει το μάτι, ηρεμία που διακόπτεται μόνο απο το κελαϊδισμα των πουλιών και την αίσθηση οτι πετάς λόγω του υψομέτρου, βλέποντας κάτω το έδαφος να ξεδιπλώνεται με πολλές παραλλαγές χρωμάτων που εναλάσσονται με τις δαντελωτές ακτές και τον Ταϋγετο απέναντι σε όλη του την μεγαλοπρέπεια!


Εκτυπώσιμη μορφή