Επικοινωνία  Χρήσιμες Συνδέσεις   
Είσοδος Μέλους  
 
  ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
ΑΡΧΙΚΗ   Εκδηλώσεις
ΤΑΫΓΕΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΗΛΙΑ ΣΦΑΚΤΗΡΙΑ ΠΥΛΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΣΤΡΟ ΠΥΛΟΥ ΠΥΛΟΣ ΚΟΡΩΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΤΗΡΟΣ - ΠΥΛΟΣ ΠΥΛΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΣΤΟΥΠΑ ΣΤΟΥΠΑ ΤΑΫΓΕΤΟΣ ΤΑΫΓΕΤΟΣ ΤΑΫΓΕΤΟΣ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
 
πατήστε για μεγέθυνση

Για τους φίλους της νεανικής Street Art, η πόλη της Καλαμάτας προσφέρει κάθε καλοκαίρι ένα μοναδικό τριήμερο γεμάτο δρώμενα σε όλη την πόλη. Το Φεστιβάλ Δρόμου συνδιοργανώνεται από τοπικούς φορείς, υπό το συντονισμό του Κέντρου Νέων Καλαμάτας και πραγματοποιείται στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων και σε άλλους χώρους μέσα στην πόλη, στα τέλη Ιουλίου.
Το Φεστιβάλ Δρόμου διοργανώνεται από το 2009, με τη συμβολή καλλιτεχνών του Street Art από την Ελλάδα και την Ευρώπη. Η διοργάνωση περιλαμβάνει μουσικές συναυλίες, χοροθεατρικές παραστάσεις στο δρόμο και προβολές ταινιών μικρού μήκους. Ακόμα, στους χώρους του Φεστιβάλ στήνονται πίστες αναρρίχησης, bmx και skate. Παράλληλα, παρουσιάζονται εικαστικές εκθέσεις, εκθέσεις φωτογραφίας και κοσμημάτων. Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει και κοινωνικές δράσεις, όπως το χαριστικό παζάρι και ενημερωτικές δράσεις. Πρόκειται για μία διοργάνωση με ποικιλία στο περιεχόμενό της, που προσελκύει κοινό όλων των ηλικιών, κυρίως νέων.

Δείτε επίσης στην ίδια κατηγορία
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
FESTIVAL ΜΗΔΕΝ
ΣΑΪΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Χρήσιμα Τηλέφωνα
Δρομολόγια
Ταξί - Ραδιοταξί
Φαρμακεία
Νοσοκομεία
Αστυνομία
Δημόσια Διοίκηση
  Αξιοθέατα / Προορισμοί

Δημοφιλείς Προορισμοί
Αρχαιολογικοί Χώροι
Μουσεία
Μνημεία
  Εκδηλώσεις

Τοπικές Εκδηλώσεις
Καλλιτεχνικές Διοργανώσεις
Αθλητισμός / Δραστηριότητες
  Επιμελητήριο Μεσσηνίας