Επικοινωνία  Χρήσιμες Συνδέσεις   
Είσοδος Μέλους  
 
  ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
ΑΡΧΙΚΗ   Αξιοθέατα / Προορισμοί
ΤΑΫΓΕΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΗΛΙΑ ΣΦΑΚΤΗΡΙΑ ΠΥΛΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΣΤΡΟ ΠΥΛΟΥ ΠΥΛΟΣ ΚΟΡΩΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΤΗΡΟΣ - ΠΥΛΟΣ ΠΥΛΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΣΤΟΥΠΑ ΣΤΟΥΠΑ ΤΑΫΓΕΤΟΣ ΤΑΫΓΕΤΟΣ ΤΑΫΓΕΤΟΣ
ΣΤΟΥΠΑ
 
πατήστε για μεγέθυνση
ΣΤΟΥΠΑ

Για τους νεότερους ή για όσους νιώθουν ακόμη νέοι και αναζητούν πιο "ζωντανές" τοποθεσίες, στη Μεσσηνιακή Έξω Μάνη βρίσκεται η παραλία της Στούπας. Η Στούπα είναι από τις πιο αναπτυγμένες τουριστικά περιοχές ολόκληρου του νομού Μεσσηνίας. Η τεράστια αμμουδιά έχει όλες τις προδιαγραφές μιας οργανωμένης παραλίας. Στον οικισμό, και κυρίως στην πλευρά της παραλίας, υπάρχει πλήθος καφετεριών και μπαρ. Μπορείτε επίσης να διασκεδάσετε κάνοντας διάφορα θαλάσσια σπορ.
Εκτός από την μεγάλη παραλία της Στούπας, στη βόρεια πλευρά του οικισμού βρίσκεται η παραλία της Καλόγριας. Στα πεντακάθαρα νερά της παραλίας αναβλύζουν πηγαία γλυκά νερά. Στην περιοχή λειτουργεί και οργανωμένο camping και υπάρχουν αρκετά beach bars. Όλα αυτά, μέσα στο πράσινο τοπίο!
Η μαγευτική διαδρομή προς τη Στούπα προσφέρει ένα μαγικό τοπίο με εναλλαγές της θεάς της θάλασσας και του καταπράσινου Ταΰγετου. Η Στούπα απέχει 44 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα.

Δείτε επίσης στην ίδια κατηγορία
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΠΥΛΟΣ
ΚΟΡΩΝΗ
ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ
ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
ΜΟΥΣΕΙΑ
ΚΑΣΤΡΑ
ΠΥΡΓΟΙ
ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΜΝΗΜΕΙΑ
ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ / Ι. ΜΟΝΕΣ
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Χρήσιμα Τηλέφωνα
Δρομολόγια
Ταξί - Ραδιοταξί
Φαρμακεία
Νοσοκομεία
Αστυνομία
Δημόσια Διοίκηση
  Αξιοθέατα / Προορισμοί

Δημοφιλείς Προορισμοί
Αρχαιολογικοί Χώροι
Μουσεία
Μνημεία
  Εκδηλώσεις

Τοπικές Εκδηλώσεις
Καλλιτεχνικές Διοργανώσεις
Αθλητισμός / Δραστηριότητες
  Επιμελητήριο Μεσσηνίας