Επικοινωνία  Χρήσιμες Συνδέσεις   
Είσοδος Μέλους  
 
  ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
ΑΡΧΙΚΗ   Αξιοθέατα / Προορισμοί
ΤΑΫΓΕΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΗΛΙΑ ΣΦΑΚΤΗΡΙΑ ΠΥΛΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΣΤΡΟ ΠΥΛΟΥ ΠΥΛΟΣ ΚΟΡΩΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΤΗΡΟΣ - ΠΥΛΟΣ ΠΥΛΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΣΤΟΥΠΑ ΣΤΟΥΠΑ ΤΑΫΓΕΤΟΣ ΤΑΫΓΕΤΟΣ ΤΑΫΓΕΤΟΣ
ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ
 
πατήστε για μεγέθυνση
ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ

Στην περιοχή της Μεσσήνης, ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση, κρύβεται ένα σύμπλεγμα λιμνών, οι οποίες λόγω ανισότητας του εδάφους, διαμορφώνουν καταρράκτες. Πρόκειται για το φαράγγι του Πολυλίμνιου, έναν ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της φύσης. Ανακαλύψτε τον!
Μέσα στο πράσινο, με διαμορφωμένα μονοπάτια και ξύλινα γεφύρια, είναι κρυμμένοι οι καταρράκτες. Ο μεγαλύτερος από αυτούς έχει ύψος 25 μέτρων. Η ιδανική εποχή για μία επίσκεψη στο Πολυλίμνιο είναι το καλοκαίρι, ώστε να μπορέσετε να βουτήξετε μέσα στα κρύα νερά, από τα βράχια! Από την αρχή του μονοπατιού, οι πρώτες λίμνες είναι υπέροχες, αλλά σίγουρα αξίζει να συνεχίσετε να βαδίζετε προς τα πάνω. Το τοπίο γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον! Μία από τις πρώτες μεγάλες λίμνες είναι αυτή του Ιταλού και λίγο πιο μετά, η λίμνη Καδούλα. Από το σημείο αυτό, η θέα είναι μοναδική, καθώς φαίνονται οι υπόλοιπες λίμνες και οι καταρράκτες προς τα κάτω.
Το Πολυλίμνιο βρίσκεται περίπου στη μέση του δρόμου Μεσσήνης - Πύλου, πολύ κοντά στο χωριό Καζαρμά. Πριν το πρώτο μονοπάτι υπάρχει χώρος στάθμευσης, ενώ ο τοπικός δρόμος οδηγεί και σε άλλα σημεία κοντά στις λίμνες.

Δείτε επίσης στην ίδια κατηγορία
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΠΥΛΟΣ
ΚΟΡΩΝΗ
ΣΤΟΥΠΑ
ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
ΜΟΥΣΕΙΑ
ΚΑΣΤΡΑ
ΠΥΡΓΟΙ
ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΜΝΗΜΕΙΑ
ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ / Ι. ΜΟΝΕΣ
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Χρήσιμα Τηλέφωνα
Δρομολόγια
Ταξί - Ραδιοταξί
Φαρμακεία
Νοσοκομεία
Αστυνομία
Δημόσια Διοίκηση
  Αξιοθέατα / Προορισμοί

Δημοφιλείς Προορισμοί
Αρχαιολογικοί Χώροι
Μουσεία
Μνημεία
  Εκδηλώσεις

Τοπικές Εκδηλώσεις
Καλλιτεχνικές Διοργανώσεις
Αθλητισμός / Δραστηριότητες
  Επιμελητήριο Μεσσηνίας